Welkom! 

Zoekt u een tip 10, best practice of vergulde regel, bezoek dan ´n andere site: Zaaier in de Regen is nutsarm – en ik schrijf vertragend, wat u langzaam laat lezen of gehaast doet vertrekken.

Mij lezen is werken, u betaalt met uw inspanning, vindt wel of geen vruchten, plukt ze dan zelf.

Ga, als u wilt, na deze intro naar laborint  –  óf begin met een zoek!woord. Op een mobiel apparaat scrolt u zowel voor laborint als voor zoek! (kort) naar beneden: het lege, door u te vullen balkje, met de drukknop zoek! ernaast, vindt u vlák boven laborint.

Nog even ... De grote tekening bovenaan is een (door mij uitgesneden, ingekleurde en beschreven) reep van een tekening door Albert Hahn: http://hdl.handle.net/10934/RM0001.COLLECT.247571 De tekening van Hahn is politiek gekleurd, maar politiek heeft geen enkele rol gespeeld bij mijn keuze: ik heb alleen in mooi en lelijk en arbeid willen denken.

Heel even ... Nee, ik ben hier de makkelijkste niet, maar toegankelijk (en informatief) ben ik wél waar ik díénsten aanbied, op mijn andere websites: www.15-65.nl bijvoorbeeld. Begin in dat geval bij Arnaud Brus, Maak je Eigen.

Arnaud Brus

PS Het filmpje (Labor Day) is geluidloos (en ASL staat voor American Sign Language)